Сузанита има ново гадже! Скандалната щерка на Орхан Мурад заби доста

...
Сузанита има ново гадже! Скандалната щерка на Орхан Мурад заби доста
Коментари Харесай

Сузанита Пак С Ново Гадже, Този Път Е Гологлав Мачо

Сузанита има ново гадже! Скандалната дъщеря на Орхан Мурад заби много по-голям от нея мъж. Приятелят на ексцентричната певица е гологлав крепък мачо. Половината тяло на новия на Сузи е татуирано.

Дъщерята на артиста Орхан Мурад се похвали с новото си завладяване в обществената мрежа. Тя качи няколко фотоси на момчето, а под една от тях написа: „Моето момче, кучки“.

Все още не е ясно от по кое време двамата са дружно, само че от разменените мнения сред Сузанита и гаджето й стана ясно, че двамата към този момент се обичат и не могат един без различен.

14-годишната певица е луда по момчето до нея, тя желае да е непрекъснато с него, само че все още двамата не са дружно. Причина за това е, че Сузанита е на екзотична отмора в Палма де Майорка. В слънчева Испания дуетната половинка на Андреа се чекне на по този начин добилото известност фламинго и се пече по през целия ден.

В същото време стана ясно, че Сузанита изцяло е отсвирила учебното заведение. Малката изпълнителка съвсем не се вясва в даскалото си. Тази седмица Сузи е на отмора и няма да кара часовете със съучениците си, написа „България днес“. През другите дни пък имаше доста участия в разнообразни краища на страната и се прибираше в дребните часове и надали е ходила в 7:30 на учебно заведение. Певицата въобще не се тормози от обстоятелството, че може да не приключи или да бъде изключена от школото заради доста отсъствия.

Въпреки че е малолетна, Мурадова има от ден на ден и повече изяви в нощните клубове, където по принцип не се позволяват лица под 18-годишна възраст. Тя има и две песни, само че извършва и части на свои колежки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР